palyazat

Technológiai fejlesztés

Kedvezményezett: ISOGENERAL Kft.

Projekt címe: Technológiai fejlesztés az Isogeneral Kft-nél

Támogatás összege: 16,49 millió forint

Támogatás intenzitása: 70%

A projekt fizikai zárása: 2021.03.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02938

Projekt bemutatása

A szigetelési tevékenység az 1996-ban alapított Hollik és Tsa Kft keretein belül indult. A fő magasépítési tevékenységünk épületek víz-és hőszigetelése volt, mely idővel kiegészült a hídszigetelések készítésével is. 2007-ben alakult a Hollik és Tsa jogutódjaként az Isogeneral Kft, melynek tevékenységi köre megegyezett az elődjével. Az évek során a megfelelő ár és minőség biztosításával piaci tényezővé váltunk, megrendelői körünk magán-és állami cégek közül kerültek ki. Célunk a partnereink magas színvonalú kiszolgálása, valamint elért pozícióink megtartása és bővítése. Hosszú távú perspektívát látunk a folyamatosan fejlődő autópálya-és hídépítésben, melyben a piaci pozícióink megtartásának feltétele az eszközpark és személyi állomány folyamatos fejlesztése.

A jelen projekttel fejlesztésre kerülő hídszigetelési tevékenység alapja a napjainkban folyamatosan bővülő híd-és útépítési tevékenység bővülése, a folyamatban lévő hídépítési projektek kiszolgálása. A most beszerzésre kerülő Mobil légkompresszor, Szemcseszóró gép, valamint XE/2m kézi erősített élhajlító gép a hídszigetelési munkák folyamatos bővülése miatt szükséges. A hídszigetelési tevékenységi körben cégünk több mint 10 éve ismert és elismert, ezért a fentiek alapján joggal bízhatunk a megrendelés állomány bővülésében mely a munkavállalói létszám bővítésének lehetőségét is megteremti. A hidak betonfelületének előkészítési, tisztítási munkáinak ellátása mindez ideig alvállalkozó bevonásával történt, a most megvalósuló eszközbeszerzés megszünteti az alvállalkozói kitettséget, a saját munkavállaló (erőforrás) bevonása csökkenti a fajlagos költségeket, növeli az egységnyi idő alatti termelékenységet, így az eredménytartalom és a vállalkozás munkahely megtartó képessége is növekszik.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósul meg.