akadalymentes
palyazat
 smartload=

Vízszigetelés

Az épített környezet létesítményeinek kivitelezése során kiemelkedő fontosságú és nagymértékű odafigyelést igénylő feladat a csapadékvíz és a talajban lévő vizek elleni védelem kiépítése.
A megfelelő vízszigetelési és víz elvezetési rendszer létrehozásával megfelelő védelmet lehet kialakítani a felszíni (csapadékvíz), felszín alatti (talajvíz) és az úgynevezett használati víz ellen. 


Mindhárom hatás ellen a nedvességnek kitett épületrész vízhatlan szigetelésével és a keletkező víz szerkezettől való elvezetésével lehet védekezni. A kettő módszer együtt hatékony, ezért a megválasztott vízszigetelési és vízelvezetési technológiát egymással összehangoltan kell megtervezni és megépíteni.
 


Legtöbb esetben lemezszigetelést (bitumenes lemez, PVC műanyag lemez) alkalmazunk, bonyolultabb, extrém formák vagy helyek (kupolák, többszörösen tört felületek, stb.) vízszigetelési feladatainak megoldására pedig kent, vagy szórt szigetelést.

Cégünk vállalja épületek, pincék, hidak, tetők, műemlékek stb. teljes körű vízszigetelésének tervezését és kivitelezését.

Elkészült munkáinkról kérem, tekintse meg referenciáinkat!