akadalymentes
palyazat
 smartload=

Tetőfedő munkák
A tetőszerkezet az épület egyik legfontosabb és építészetileg legjellegzetesebb formaképző eleme. Célja az épület lefedése és csapadékvíz elleni védelme, ám emellett esztétikai funkciót is ellát. Kivitelezéskor ezen szempontokat mind figyelembe vesszük és a lehető legmagasabb szintű szakmai kompetenciával végezzük el a feladatot, legyen szó ács munkáról, cserepes fedésről vagy csomóponti kialakításról.

Leromlott állapotú tetők esetén renoválási munkákat is végzünk. A romlott állapot nem csak esztétikai kivetnivalót hordoz magában, hanem súlyos egészségkárosodáshoz vezethet. Egy rosszul szigetelő tető állandó beázásokhoz vezet, ami a fal penészesedését, állagromlását okozza.


Renoválási munkáink során alapos felmérést követően helyreállítjuk a tető szigetelési funkcióját 100%-ban, továbbá elvégezzük az egyéb esztétikai szempontokat is tartalmazó feladatokat.
Cégünk vállalja komplett tetők fedését, héjalását, csomóponti kialakítását, teljes körű, magas színvonalon való kivitelezését, renoválását, igény szerint tervezéssel vagy szerkezet megoldási javaslatokkal.

Elkészült munkáinkról kérem, tekintse meg referenciáinkat!